Nouria Nouri, fosta soţie a lui Daniel Iordăchioaie, detalii despre nuntă. Evenimentul se va desfăşura într-o locaţie deosebită

Nouria Nouri, fosta soţie a lui Daniel Iordăchioaie, detalii despre nuntă. Evenimentul se va desfăşura într-o locaţie deosebită © Sursă Facebook

Lucrurile din viaţa Nouriei Nouri par să meargă din ce în ce mai bine. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze de când în viaţa sa a apărut Ionuţ, broker de meserie. Din clipa în care s-au cunoscut, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi se pregătesc pentru următorul pas important al relaţiei lor: nunta. Evenimentul va avea loc într-o locaţie specială, la care viitoarea mireasă a visat dintotdeauna.

Vedeta a dezvăluit recent un detaliu care o va diferenţia de alte mirese. Aceasta a ales să poarte în ziua cea mare o rochie atipică în ceea ce priveşte culoarea, optând pentru lila. Nu este singurul aspect pentru care Nouria Nouri va avea o nuntă specială. Recent, frumoasa brunetă a fost invitată la un eveniment dedicat viitorilor miri, în care aceasta le-a dezvăluit planurile sale de nuntă şi le-a oferit şi câteva sfaturi.

"Din proprie experiență vă spun să nu invitați la nuntă persoane doar din obligație. Ca să vă simțiți bine și atmosfera să fie plăcută, chemați oameni apropiați. La nunta mea au fost zeci de oameni pe care nu îi cunoșteam și cu care nu aveam nimic în comun. De data aceasta, mă voi rezuma doar la oamenii iubiți: părinții și copiii noștri", a mărturisit Nouria Nouri pentru Click!.

Faţă de prima nuntă pe care a avut-o cu Daniel Iordăchioaie, Nouria Nouri vrea ca de data aceasta evenimentul să fie organizat în locul la care a visat încă de atunci. 

"Alegerea locației este foarte importantă. Acum, mirii au multe variante: nunta în ballroom, nunta în grădină, pe plajă, la restaurant sau pe marginea piscinei. Eu mi-am dorit mereu să fac nunta pe malul mării, dar cum pe vremea aceea era doar un vis, m-am mulțumit să-mi fac nunta în Herăstrău, pe malul lacului. Am și plimbat invitații pe lac, cu vaporașul. De data asta nu mai fac rabat de la visul meu și voi face nunta pe plajă", a dezvăluit vedeta pentru aceeaşi sursă.

Nunta Nouriei Nouri şi a iubitului său Ionuţ va avea avea în vară, anul viitor. Vedeta a declarat că nu vrea decât să se simtă "iubită și apreciată".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro