Nu are linişte! Cornel Galeş, chemat în instanţă şi după moarte

+2 click pentru
galerie

Nu are linişte! Cornel Galeş, chemat în instanţă şi după moarte © arhivă

Îşi doarme somnul de veci alături de femeia care i-a fost soţie, dar războiul pe moştenirea Ilenei Ciuculete încă nu s-a încheiat. La trei luni de la moarte, Cornel Galeş este citat de judecători. 

Cornel Galeş s-a stins din viaţă la finalul anului 2019, lăsând în urmă regrete, durere, multe întrebări şi un proces în plină desfăşurare.

Pe 27 februarie, la Tribunalul Bucureşti, regretatul Cornel Galeş are înfăţişare în procesul pentru averea Ilenei Ciuculete.

Dacă nu ar fi murit în cumplitul accident rutier din Spania, soţul Ilenei Ciuculete ar fi trebuit să se confrunte cu copiii artistei, în faţa instanţei. Judecătorii l-au citat pe Cornel Galeş "pe numele moştenirii", aşa cum prevede procedura. 

Deşi magistraţii au luat act deces, în dreptul numelui său fiind trecut "DECEDAT", legea din România prevede ca, acesta să mai fie citat o dată, după moarte. Apoi, procesul va fi suspendat.

Cristi și Mugurel Sfetcu, în impas

Fiii Ilenei Ciuculete nu mai au acum cu cine să se judece până la deschiderea succesiunii lui Cornel Galeș. Moștenitoarea lui Cornel este Claudia Galeș, fiica sa, cu care însă, nu a avut o relație bună.

Cornel Galeș s-a stins din viață la 60 de ani, în urma unui accident rutier, produs în Spania. Soţul Ilenei Ciuculete plecase acolo după lupte seculare cu fiii Ilenei Ciuculete în instanță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro