Nu o să ghiceşti unde va face nunta Alina Puşcaş! "O să am două rochii de mireasă"

+4 click pentru
galerie

Este binecunoscut faptul că frumoasa prezentatoare Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu formează un cuplu, aşa că nu mai au de gând să piardă timpul şi îşi fac deja planuri de căsătorie. Nunta se va oficializa pe plajă, dar nu oriunde, ci în Grecia.

Aşa cum visul oricărei femei este de a deveni mireasă, Alina Puşcaş va îmbrăca vestita rochie în vara anului 2020.

Bruneta şi soţul ei îşi doresc o nuntă restrânsă, cu familia, prietenii şi rudele, pe care au de gând să îi aducă tocmai până în Grecia. "Ne dorim ca nunta să fie pe plajă. Amândoi suntem înnebuniți după Grecia și ne-am dori foarte mult să reușim să o facem acolo în vara anului următor. Putem să combinăm foarte frumos nunta în sine cu o minivacanță și chiar aș vrea să fie cu toți cei trei copii", susţine Alina încântată. 

Va purta două rochii de mireasă

După cum ştie toată lumea, Alina prezintă împreună cu Cosmin Seleşi emisiunea "Te cunosc de undeva". Vedeta îşi doreşte să poarte două rochii, una ce aparţine unui cunoscut brand de haine şi una din recuzita emisiunii unde aceasta activează. "Probabil că voi avea ceva mult mai diafan, cu spatele gol. Să vedem. Am ceva idei, eu cu Mihaela Glăvan ne gândim la rochia de mireasă, chiar dacă nu avem specificul acesta în colecțiile noastre. În ceea ce privește rochia pe care o voi purta la biserică, am rămas cu piticul pus pe o rochiță care mi-a plăcut foarte mult și pe care am purtat-o la emisiune", concluzionează ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro