Nu s-a sinucis? Dosarul manechinului Constantin Toma, redeschis în caz de omor

Nu s-a sinucis? Dosarul manechinului Constantin Toma, redeschis în caz de omor © Arhivă

Cazul manechinului Constantin Toma, găsit spânzurat în propria locuință la sfârșitul anului 2018, este departe de a fi soluționat. Instanța a acceptat, luni, o plângere formulată de familia tânărului, în urma căreia dosarul este redeschis și investigat acum sub temeiul de omor. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Mihaela Brooks.

Constantin Toma, manechin al lui Cătălin Botezatu, a fost găsit spânzurat în propria locuință, la finalul anului 2018. Moartea lui, învăluită în mister, a fost inițial considerată sinucidere, însă acest lucru nu l-a mulțumit pe avocatul familiei, Artin Sarchizian. Pe vremea când rudele se pregăteau de înmormântare, abia la șapte luni de la tragedie, avocatul declara că încă sunt foarte multe lucruri ciudate.

„Acest fapt nu va închide ancheta. Cauza afirmată este cea a suicidului. Nu voi intra în detalii. (...) Sunt şi alte circumstanţe care nu au fost elucidate şi existau posibilităţi de investigare”, declara la vremea respectivă Sarchizian.

Dosarul, redeschis în caz de omor

Iată că acum, instanța a admis plângerea formulată de familie și investighează moartea lui Toma sub suspiciunea de omor.

„Constantin Toma aka Coco "Manechinul lui Bote" NU s-a sinucis! Aplauze pentru Avocatul Sarchizian Artin! Am creat precedent pentru redeschiderea caz de suicid în caz de omor”, a scris Mihaela Brooks, pe Facebook.

Constantin Toma a fost înmormântat pe 22 iunie 2019, în Cimitirul Mihai Bravu din Ploiești, abia la șapte luni de la momentul când a fost găsit spânzurat în casa lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro