Nu te-ai fi gândit la asta! Cum îl cheamă în realitate pe Tzancă Uraganu

+3 click pentru
galerie

Nu te-ai fi gândit la asta! Cum îl cheamă în realitate pe Tzancă Uraganu © Facebook

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști și toată lumea îi cunoaște doar numele de scenă: Tzancă Uraganu. Artistul are concerte pe bandă rulantă și lunar îi intră în conturi sume cu multe zerouri.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România, un familist convins, dar și un artist serios, care și-a asigurat un loc de durată în branșă. Ei bine, toți îl știu drept Tzancă Uraganu, însă în realitate, în buletin pe manelist îl cheamă Andrei Velcu.

Nu este doar un manelist apreciat, ci și un om generos, mai ales în privința propriei persoane. Dacă ne aducem aminte, în urmă cu un an și jumătate, după ce soția lui a născut, și-a achiziționat un bolid de peste jumătate de milion de euro, de care este foarte mândru.

Implicat într-un scandal

În urmă cu câteva zile, pe când se afla la o cântare alături de Sorinel Puștiu, a fost lovit în plină figură de către un interlop. Se pare că astfel de practici se întâmplă des în lumea maneliștilor și artiștii sunt agresați des la evenimente, dacă nu fac ce li se spune. Așa a pățit și Tzancă Uraganu, care nu a vrut să plătească o taxă de protecție și s-a ales cu un pumn în față.

"Eu am apucat să când cam 30 de minute, apoi m-am trezit cu acel pumn în figură. Îl cunoșteam pe acel bărbat, știam că este o persoană recalcitrantă. Știu de la alți colegi de-ai mei că i-a scuipat și înjurat. Explicația ar fi că a vrut să-i dau niște bani, iar eu n-am vrut să îi dau. Genul acesta de oameni când văd că un solist ia bani din dedicații trimite pe cineva sau cere el bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Este depusă plângere, este o anchetă în desfășurare. Așteptăm ca poliția să își facă treaba.", a povestit Tzancă Uraganu, la Acces Direct. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro