Nuami Dinescu, scrisoare dureroasă pentru Cristina Țopescu: "Cei care s-au uitat mereu ca la o ciudată la tine azi nu recunosc nimic"

+3 click pentru
galerie

Nuami Dinescu, scrisoare dureroasă pentru Cristina Țopescu: "Cei care s-au uitat mereu ca la o ciudată la tine azi nu recunosc nimic" © Instagram

Moartea Cristinei Ţopescu a zguduit întreaga ţară. Apropiaţii săi, dar şi oamenii care au apreciat-o nu-şi pot reveni nici acum din şoc şi speră că vestea cutremurătoare să fie de fapt doar un coşmar. Printre cele mai bune prietenele ale sale este actriţa Nuami Dinescu. Vedeta i-a transmis fostei jurnaliste o scrisoare extrem de dureroasă, exprimându-şi regretul faţă de aceasta.

Potrivit spuselor sale, celebra actriţă Nuami Dinescu încă refuză să creadă că regretata jurnalistă nu se mai află printre noi. Vedeta a fost sfâşiată de durere la auzul cumplitei veşti, plângând-o la căpătâi.

„Cristina mea dragă, Ceva din mine nu mă lasă să cred, nu mă lasă să pricep, să-mi însușesc gândul că nu mai ești. Mintea mea refuză cu o îndârjire și o încăpățânare pe care nu i-o știam, refuză să priceapă șocul din ultimele zile, deși am stat acolo, lângă sicriul ăla înconjurat de multe flori albe, deși m-am întâlnit cu prietene de ale tale desfigurate de atâta plâns", şi-a început scrisoarea Nuami Dinescu.

În continuare, artista povesteşte cum Cristina Ţopescu era o fire iertătoare şi foarte altruistă cu cei din jurul tău. 

"Eu sunt mai colțoasă, tu erai mereu dispusă să ierți, să stai de vorbă cu o răbdare infinită și să-i explici  unui om, indiferent că era vorba de politică sau de căței, că nu e bine cum gândește și că nimic nu e așa cum crede el, că ar fi bine să se mai intereseze, să aibă mai multă informație", a continuat actriţa.

Actriţa este în continuare cuprinsă de o mare durere în suflet, amintindu-şi de bunătatea de care a dat dovadă Cristina Ţopescu, atât în ceea ce priveşte oamenii, cât şi animalele.

"Nu ne-am liniștit deloc în ultimii ani, nici eu și nici tu. Lumea e mereu dispusă să te pună la colț pentru lucruri pe care nu le înțelege și cei care s-au uitat mereu ca la o ciudată la tine azi nu recunosc nimic, spun doar despre tine că erai o mare iubitoare de animale. Am ajuns să detest expresia asta, sună de parcă oamenii ți-ar fi fost indiferenți, ca și cum nu te-ai fi luptat niciodată pentru oamenii care erau, ca și animalele, fără apărare sau fără șanse. (...)Și mintea mea nu vrea să priceapă că eu te-am pierdut, că noi te-am pierdut, că animalele și-au pierdut cel mai puternic și cel mai curajos și mai demn protector pe care l-au avut, acum nici nu mai am pe cine să sun și măcar să întreb: „Putem face ceva? (…)”, sunt doar câteva fragmente din scrisoarea lui Nuami Dinescu, pentru regretata Cristina Țopescu, prezentată în revista VIVA!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro