Nu-i dai 48 de ani! Soacra lui Adi Mutu face furori pe reţelele de socializare

+6 click pentru
galerie

Actuala soţie a celebrului fotbalist, Adrian Mutu, are o mama de invidiat. La doar 48 de ani, Mariana Bachici, are un corp pe care multe dintre domnişoarele din ziua de astăzi şi l-ar dori, pozele vorbind de la sine. 

Femeie, mamă, dar şi bunică, Mariana Bachici o ajută pe Sandra cu cel mic, mai ales când aceasta este nevoită să meargă la evenimente. Soţia lui Adi Mutu îî este recunoscătoare mamei ei pentru tot sprijinul şi răbdarea de care dă dovadă cu micuţul Tiago. "Sigur că a avea un bebe e solicitant, e foarte grea perioada de început, însă nu am fost singură nici macar o clipă, spre norocul meu. Am avut-o pe mama în permanență, chiar și acum e încă la noi, și pe lângă mai am și o bonă internă", declară Sandra.

Adi Mutu îşi răsfaţă soacra de fiecare dată, iar când vine vorba de vacanţe, aceasta este nelipsită. Fotbalistul se află la al treilea mariaj, Sandra fiind recunoscută în România drept una dintre cele mai frumoase femei. De aceeaşi părere suntem şi noi, moştenirea genetică de la mama ei fiind vizibilă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro