Nu-i deloc rău! Ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi

Nu-i deloc rău! Ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi © Facebook

De-a lungul timpului, mulţi s-au întrebat ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi. Manelistul deţine la Petroşani un studio de înregistrări de care se ocupă Marian, fiul său cel mare. Când se căutau oameni pentru posturile libere, Marian "a scăpat" în anunţ şi suma pe care o primesc angajaţii, lună de lună.

Pare-se că studioul pe care Nicolae Guţă îl deţine în oraşul natal, Petroşani, nu merge deloc rău. În vara acestui an, fiul său cel mare, Marian, cel care de altfel se şi ocupă de tot ce trebuie acolo, a postat un anunţ pe o pagină de socializare în care anunţa că se fac angajări.

Ce salarii le oferă angajaţilor de la studio

La acea vreme, era nevoie de "negativist, textier, compozitor, orchestrator, mixaj voce, mixaj negative, inginer de sunet şi fotograf foto video". Prin acest anunţ, Marian a reuşit să răspundă la întrebarea care exista de atâta vreme în lumea mondenă!

Cât câştigă un angajat la studioul lui Nicolae Guţă? Ei bine, în jur de 400 de euro! 

Cât valorează palatul lui Nicolae Guţă 

În câţiva ani, Nicolae Guţă a ridicat mai multe case pentru copiii săi. Ce-i drept, era şi nevoie! Manelistul locuieşte în prezent în cea mai grandioasă - "Palatul" de la Petroşani, care valorează aproximativ două milioane de euro, potrivit magazinuldecase.ro.

Nicolae Guţă a avut în posesie şi o hală industrială, pe care a vândut-o cu 85.000 de euro, dar şi un teren, pentru care a luat 70.000 de euro. De asemenea, deţine mai multe terenuri pe Valea Jiului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro