Prima reacţie a lui Adi Sînă, după ce Anca Serea a născut pentru a şasea oară. Ce nume rar întâlnit au ales cei doi pentru fetiţă

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Adi Sînă, după ce Anca Serea a născut pentru a şasea oară. Ce nume rar întâlnit au ales cei doi pentru fetiţă © Foto: Instagram

Anca Serea a devenit, astăzi, mămică pentru a şasea oară. Frumoasa vedetă a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Anca Serea a avut un travaliu de trei ore, însă, în cele din urmă micuţa  a venit pe lume prin cezariană, aşa cum chiar soţul vedetei a anunţat pe reţelele sociale.

Adi Sînă, prima reacţie după ce a devenit din nou tată

Adi Sînă este un bărbat fericit pentru că soţia lui l-a făcut, din nou, astăzi, tată. Chiar dacă a mai trecut prin astfel de emoţii, fiecare început este diferit, iar Adi Sînă nu a putut scăpa nici astăzi de emoţii. Artistul a avut şi o primă reacţie pe reţelele sociale, după ce soţia lui a născut. Adi Sînă a postat o fotografie pe Instagram în care anunţă numele micuţei, ora la care a venit pe lume, 14.30, dar şi faptul că fetiţa s-a născut prin cezariană.

Ce nume deosebit au ales Anca Serea şi Adi Sînă pentru fetiţa lor

Anca Serea şi Adi Sînă au ales un nume deosebit pentru cel de-al şaselea copil al lor, aşa cum s-a întâmplat şi în cazurile celorlalţi copii. Astfel, micuţa a primit numele de Leah Maria. Primul prenume a fost unul pe care cei doi părinţi şi l-au dorit enorm, iar Maria a fost ales pentru faptul că mâine creştinii prăznuisc Sfânta Mărie. 

Anca Serea şi-a anunţat fanii că urmează să nască

Frumoasa vedetă şi-a anunţat fanii că merge la spital şi că, cel mai probabil, urmează să nască, după ce a constatat că i s-a rupt apa. Chiar dacă nu ştia dacă sigur va intra în sala de naşteri sau este doar o alarmă falsă, Anca Serea era foarte fericită şi cu zâmbetul pe buze înainte de marele moment. „O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram înainte de naştere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro