Abia s-a aflat! Ce nume a ales Raluca Macovei pentru gemenii ei. Vedeta a ţinut sarcina secretă. FOTO

+3 click pentru
galerie

Abia s-a aflat! Ce nume a ales Raluca Macovei pentru gemenii ei. Vedeta a ţinut sarcina secretă © Facebook

Raluca Macovei trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale! În luna august, vedeta a născut nu un copil, aşa cum credea toată lumea, ci gemeni, fată şi băiat. Vestea a fost a venit ca o rază de soare pentru lumea mondenă! Acum, vă spunem şi ce nume a ales Raluca Macovei pentru cei doi copii ai săi, pe care, de altfel, şi i-a dorit dintotdeauna.

În anul 2017, după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, Raluca Macovei a decis să dispară o perioadă de micul ecran şi să-şi trateze afecţiunea în discreţie. Zis şi făcut! În 2018, a revenit, doar că pentru puţin timp. În vara acestui an, după un an departe de ochii presei, Raluca Macovei a aruncat bomba: este mămică!

La început, toată lumea credea că este vorba de un singur copil. Însă, Raluca Macovei a ţinut să clarifice totul şi, a făcut publice câteva fotografii superbe cu cele două minuni ale sale: o fetiţă şi un băieţel.

Ce nume a ales Raluca Macovei pentru gemeni

Numele însă, iniţial, au fost un mister. Raluca Macovei a ales pentru gemenii ei numele de Raysa Mihaela şi Ayan Mihai.

Numele "Raysa" are origine slavă şi semnifică "cea luminoasă, cea înflăcărată, femeia curajoasă, mândră. De asemenea, în Rusia are sensul de "tradafir", iar în ţările arabe de "prinţesă". 

"Ayan", numele ales pentru băieţel, este cuvântul folosit în Biblie pentru venirea lui Noe. Acesta este de origine hindusă şi se referă la Brahma, zeul creaţiei. De altfel, în ebraică, Ayan înseamnă pace. 

Mai mult, ambii copii poartă numele sfântului Mihail, care semnifică "asemenea lui Dumnezeu".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest