Nunta anului la Palatul Știrbey! Preparate inedite la nunta lui Ianis și Elena Hagi. Dezvăluirile făcute de jurații de la Chefi la cuțite / VIDEO
De Andreea Stancescu.
Publicat pe 14.07.2024 la 22:40
Actualizat pe 14.07.2024 la 22:54
Nunta anului are loc la Palatul Știrbey! Chefii Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au gătit cele mai gustoase preparate și au ales un meniu delicios pentru mirii și invitații lor de excepție.
- Preparate inedite la nunta lui Ianis și Elena Hagi
- Dezvăluirile făcute de jurații de la Chefi la cuțite
Nunta lui Ianis și Elena Hagi se ridică la standardele cela mai înalte. Tinerii cu gusturi rafinate au optat pentru un meniu special pe care să-l servească invitaților, iar Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au fost cei care s-au ocupat de mâncare.
Ce preparate au gătit chefii
Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au fost responsabili pentru meniul de la nunta lui Ianis și Elenei Hagi. Într-un decor de poveste, tinerii îndrăgostiți vor petrece până în zori alături de cei peste 650 de invitați pe care îi au alături.
Pe lângă decorul superb cu flori albe și lumânări, mirii au avut o atenție deosebită și la preparatele care se servesc. Ștefan Popescu le-a oferit îndrăgostiților numeroase opțiuni pentru meniu, iar cei doi au avut o decizie grea de luat. Jurații de la Chefi la cuțite au povestit cum au fost pregătirile pentru nunta anului la Palatul Știrbey!
Aperitivul a fost unul de excepție, iar chef Ștefan Popescu a fost responsabil cu pregătirea lui. Mirii au ales preparate inedite, precum rulada de somon, foaie gras în crustă de fistic, cubulețe de curcan, dar și o cremă de brânză, specific românească.
Cei trei chefi au apreciat și locația în care se desfășoară marele eveniment. Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner au avut doar cuvinte de laudă pentru Domeniul Știrbey, spunând cât este de fascinant, oferind posibilități pentru numeroase tipuri de evenimente.