Când va avea loc nunta Elenei Marin, asistenta lui Morar! "O să facem o coregrafie frumoasă"

+3 click pentru
galerie

Când va avea loc nunta Elenei Marin, asistenta lui Morar! "O să facem o coregrafie frumoasă" © Rai Da Buni

Mihai Morar o ţine dintr-o bucurie în alta! La scurt timp de la botezul fiicei sale, Roua, prezentatorul tv şi soţia lui au fost alături de sexy asistenta Elena Marin şi Andrei, în ziua logodnei. Dar nu oricum, ci în calitate de naşi.

În ediţia de vineri a emisiunii "Răi Da Buni" de la Antena Stars, după ce Spynews.ro a anunţat în exclusivitate că Elena Marin s-a logodit cu iubitul ei, Andrei, a avut loc o discuţie uimitoare, aşa, ca între naş şi fină! Mihai Morar şi asistenta lui, Elena Marin, au început emisiunea cu dans, iar apoi, au urmat declaraţiile. 

"De astăzi începând, pe lângă dansul de început pe care îl face Elena, imediat după, trebuie să pupe şi mâna naşului!", a spus Mihai Morar la "Răi Da Buni".

Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de Spynews.ro, Elena şi Andrei s-au logodit în secret pe 25 septembrie la Biserica Adormirea Sf. Ana Batistei. Doar cei mai apropiaţi, aproximativ 15 persoane, au participat la eveniment.

"De ani de zile zic să se aşeze şi ea la casa ei... Importantă este iubirea... Uite că, în momentul ăsta visul meu s-a împlinit. Am făcut trei copii, am logodit-o şi pe Elena, acum cununia şi nunta să mai urmeze", a mai spus Morar.

Pentru că Elena Marin este o dansatoare profesionistă, nu ne putem aştepta decât ca, dansul mirilor să fie un adevărat succes. Când are loc nunta? Ei bine, vara viitoare!

"O să-l dansez la nuntă. O să facem o coregrafie frumoasă. E talentat... După ce terminăm noi, invităm şi naşii. Nunta va fi la anul, în vară", a declarat Elena Marin.

Mesajul lui Mihai Morar pentru fini

"I-am unit! Am “botezat” și “nășit” multe asistente, dar @elenamarindancer e prima pe care o conduc la altar. Ne vedem la nuntă, Elena și Andrei! 💚💚", a fost mesajul lui Mihai Morar, Spynews.ro a anunţat logodna.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro