Imagini spectaculoase cu Gabriela Cristea, în rochie de mireasă! Mirii au ajuns la biserică. FOTO

+4 click pentru
galerie

Imagini spectaculoase cu Gabriela Cristea, în rochie de mireasă! Mirii au ajuns la biserică. FOTO © captura video

A sosit ziua cea mare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Cei doi se căsătoresc religios astăzi, iar emoțiile au atins cote maxime.

Mirii au ajuns, în urmă cu doar câteva momente, la o biserică din Capitală, acolo unde va avea loc slujba religioasă, la care va participa și un cor patriarhal. Gabriela Cristea a strălucit în această zi specială, iar rochia de mireasă a întrecut toate așteptările, mai ales că vedeta a vrut ca modelul să fie surpriză.

"Mi-au pus fetele în mașină <<ia-ți mireasă ziua bună>>, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele.", a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

"Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele.  E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandios.", a spus și Tavi Clonda

S-au căsătorit civil în urmă cu patru ani

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au spus ,,DA'' în faţa ofiterului de stare civilă pe 30 aprilie 2015. Cei doi au împreuna doua fetiţe: Victoria şi Iris.

Prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri despre ceremonia religioasă, dar şi despre botezul micuţei Iris, cea de-a doua fiică. ''Pentru că trebuie să ne ocupam de copii, amenajam şi casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsatorim religios. Ne-am hotarât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un şotron la intrarea în curte, e desenat de mine'’, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro