Nuntă aurită în familia Mariei Câmpina, între 2 palate fermecate! Cei mai cunoscuți maneliști au întreținut atmosfera / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nuntă aurită în familia Mariei Câmpina, între 2 palate fermecate! Cei mai cunoscuți maneliști au întreținut atmosfera / VIDEO © captură Video

Mare, nuntă, mare în familia Mariei Câmpina. Leonardo, fiul reginei, şi-a însurat băiatul: pe Antonio! Iar fetele şi nepoatele Mariei nu aveau cum să lipsească de la un asemenea eveniment. Unde mai pui că Adrian Minune şi Sorinel Puştiu au încins atmosfera, chiar dacă afară începuse ploaia. Şi au încins-o atât de tare că toate domniţele, îmbrăcate în rochii de mii de euro, au dănţuit cu galbenii la vedere, până la... epuizare! 

Lăutari de top, kilograme de aur, mese pline ochi cu bucate alese, ţinute înflorate şi o mulţime de bănuţi de aur! Aşa au făcut regii opulenţei, un veritabil spectacol, la nunta toamnei, o nuntă scăldată în diamante, căci numai o dată se căsătorește Antonio, nepotul Mariei Câmpina!

Luxul și opulența, la ele acasă!

Extravaganţa, luxul şi voia bună au făcut legea, din nou, în familia Reginei Maria Câmpina care şi-a scos coroana, geanta de aur şi şceptrul, ca să dea startul unui bairam de soi la curtea regală! Aşa a petrecut toată sufarea vestită din Bucureştii Noi. Regina Maria Câmpina a vrut să-i pună la cale nepotului Antonio o nuntă cum nu s-a mai văzut. Doar o singură dată face pasul cel mare împreună cu a lui frumoasă Milena! Şi ce şi-a dorit regina s-a transformat în... realitate! Mai exact, într-o nuntă de lux, cum doar în seriale cu sclipiri orbitoare, am mai văzut! Să vedem însă... cum a decurs sindrofia la care s-au înghesuit toţi greii muzicii lăutareşti care şi a făcut să tresalte tot... cartierul! Iar celebrii artişti nu au venit cu mâna goală.

Maşini ca la muzeu, straie strălucitoare, băuturi fine şi un covor roşu, mai ceva ca la Hollywood! De asta au avut parte cele două VIP-uri din familia reginei, Antonio și Milena, mirii care au fost sărbatoriţi cu o paradă magnifică. Rochii care mai de care mai extravagante şi mai sclipitoare, coafuri cât mai impunătoare şi dansuri cât mai... ameţitoare!

Nuntă de vis, cu cei mai de seamă maneliști!

Totul a fost pregatit minuţios. De la aranjamentele florale, covorul ca la Cannes, cortul alb de la palatul miresicii, până la programul artistic susţinut de Sorinel Puştiu, Ţancă Uraganu si inegalabilul Adrian Minune, care i-a fost spirijin de baza mirelui Antonio. Şi, dacă tot am pomenit de Minune, trebuie să remarcăm ţinuta sau excentrică, dar şi lecţia pe care a pregătit-o pentru tinerii care de ieri au pornit la drum împreună.

Caravana distracţiei a pornit însă de la casa mirelui, unde s-a adunat toată floarea cea vestită a muzicii de petrecere. Adi Minune a fost căpetenia care a ţinut să-l pregătească pe mândrul ginerică, pentru ziua cea mare, conform tradiţiei, evident! 

La momentul bărbieritului, au curs dedicaţii peste dedicaţii, făcute de Ţancă Uraganu, Sorinel Puştiu şi, bineînţeles, de Minune, care a fost... Top!

Cu tactică şi migală, Adrian Minune şi-a făcut treaba minunat, iar mirele a arătat impecabil, în costumul negru cu revere lucioase, cu papion. Şi... după cum aţi remarcat deja, probabil, Regina Maria Câmpina a fost... sufletul petrecerii! Să nu credeţi că i-am uitat însă pe părinţii mirelui. Leonardo si Amalia s-au asortat perfect cu fieciorul lor, când a venit vorba de ţinuta croită special. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest