O mai ţii minte pe Andreea de la MPFM? Fosta concurentă şi-a găsit sufletul pereche şi este mai fericită ca niciodată

+3 click pentru
galerie

O mai ţii minte pe Andreea de la MPFM? Fosta concurentă şi-a găsit sufletul pereche şi este mai fericită ca niciodată © Arhivă

O mai ţineţi minte pe Andreea, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul eu? Tânăra şi-a găsit sufletul pereche şi este mai fericită ca niciodată.

Andreea este una dintre cele mai apreciate foste concurente. În timpul competiţiei, Andreea era extrem de votată de public, iar oamenii o urmăreau cu mare drag. În plus, blondina a decis să formeze un cuplu cu Radu, concurent şi el, iar totul părea că merge bine între ei.

După terminarea competiţiei, însă, Andreea şi Radu au decis să o ia pe drumuri separate. Fosta concurentă nu a stat mult singură, pentru că la scurt timp l-a întâlnit pe Andrian, un tânăr chipeş, care i-a furat inima.

Deşi, poate mulţi nu aveau încredere în relaţia lor la început, Andreea şi Adrian le-au arătat tuturor că între ei există sentimente puternice şi că nimic nu îi doboară, astfel că astăzi au ajuns să aibă o relaţie extrem de frumoasă, solidă şi puternică.

În plus, prietenii celor doi se gândesc că în curând urmează să bată clopote de nuntă, mai ales că fosta concurentă şi iubitul ei merg destul de des ca invitaţi la nunţi.

Şi pentru că între Andreea de la MPFM şi iubitul ei totul decurge foarte bine, cei doi nu se sfiesc să le arate tuturor cât de frumoasă este relaţia lor, tocmai de aceea postează adesea imagini cu ei pe reţelele sociale.

În plus, prietenii virtuali se bucură enorm de fericirea pe care cei doi o trăiesc, astfel că nu evită să le transmită de fiecare dată gândurile lor bune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro