O mai ţii minte pe Cornelia de la MPFM? Fosta concurentă este însărcinată!

+4 click pentru
galerie

O mai ţii minte pe Cornelia de la MPFM? Fosta concurentă este însărcinată! © Facebook

O mai ţineţi minte pe Cornelia, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu? Aceasta a format mult timp un cuplu cu Dragoş, însă în cele din urmă s-au despărţit.

Cornelia a rămas una dintre cele mai iubite concurente de la MPFM. Ea a intrat în casa dragostei pentru a-şi găsi sufletul pereche. Aici l-a întâlnit pe Dragoş, de care s-a îndrăgostit imediat. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria emisiunii, însă în cele din urmă au decis să se despartă.

Cornelia de la MPFM nu a suferit, însă, prea mult după fostul partener, pentru că l-a întâlnit pe cel care urma să-i fi soţ. Cornelia trăieşte de ani buni o frumoasă poveste de dragoste cu Nicu, care a luat-o de nevastă în vara lui 2015.

În plus, nu la mult timp după căsătorie, fosta concurentă de la MPFM şi soţul ei au decis să plece peste hotare, în Marea Britanie, acolo unde au început o viaţă nouă.

Anul 2020 pare a fi cel mai frumos din viaţa lor, pentru că urmează să devină părinţi. Cornelia este însărcinată şi urmează să devină mămică pentru prima dată.

Vestea a fost dată chiar de fosta concurentă de la MPFM pe Facebook, acolo unde a postat şi o fotografie cu ecografia. Astfel, Cornelia de la MPFM se pregăteşte pentru cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, este fericită, sănătoasă şi cum nu se poate mai bine alături de soţul ei.

Fanii Corneliei de la MPFM s-au bucurat nespus pentru vestea dată de fosta concurentă de la MPFM, mai ales că oamenii vor să fie mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viaţa favoritei lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro