O mai ţii minte pe ''Gina Virgina'' de la MPFM? Cum a ajuns să arate. S-a căsătorit şi s-a pus la casa ei

+4 click pentru
galerie

O mai ţii minte pe ''Gina Virgina'' de la MPFM? Cum a ajuns să arate. S-a căsătorit şi s-a pus la casa ei © Facebook

O mai ţineţi minte pe Gina de la Mireasă pentru fiul meu? Viaţa fostei concurente s-a schimbat radical, după terminarea competiţiei, s-a căsătorit şi s-a pus la casa ei.

Gina este una dintre cele mai apreciate foste concurente. Mereu cuminte şi la locul ei, Gina s-a ferit de scandaluri cât a fost în competiţie, unde, de altfel, a mers să-şi găsească sufletul pereche.

Chiar dacă este o femeie frumoasă, cu forme fizice de zile mari, Gina nu a reuşit să plece de mână cu niciun bărbat la finalul sezonului, aşa cum şi-a propus când a păşit în casa dragostei, chiar dacă a încercat o relaţie cu Alin.

Dar pentru că totul se întâmplă atunci când trebuie, Gina a înţeles că dragostea o aştepta afară. Şi aşa s-a şi întâmplat. În viaţa ei a apărut un tânăr care i-a furat inima şi care a învăţat-o ce înseamnă iubirea.

A fost dragoste adevărată între ei, iar anul trecut, în luna mai, Gina şi iubitul ei s-au căsătorit. Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu a fost o mireasă superbă şi a purtat două rochii în ziua cea mare, una la cununia civilă, de culoare mov, şi cealaltă albă, de mireasă.

Nunta a fost una exact pe gustul lor, mai ales că au pregătit-o până în cele mai mici detalii. În plus, alături de Gina şi de soţul ei au fost şi unii dintre foştii colegi din emisiune.

Astfel, nu putem spune decât că viaţa Ginei de la MPFM s-a schimbat cum nu se poate mai bine după terminarea competiţiei, aceasta a devenit femeie la casa ei, iubeşte, este iubită şi a primit de la viaţă tot ceea ce îşi putea dori.  Şi dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum mai arată Gina, vă invităm să urmăriţi imagile din galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro