O prezentatoare de la noi a devenit mămică pentru prima dată. "Acum suntem o familie completă"

+3 click pentru
galerie

O prezentatoare de la noi a devenit mămică pentru prima dată. "Acum suntem o familie completă" © Instagram

O vedetă de la noi este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Frumosa veste a fost dată chiar de ea, pe reţelele sociale, în ziua de Crăciun.

Raluca Hogyes, pentru că despre aceasta este vorba, este în al nouălea cer. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive a devenit mamă pentru prima dată, la finalul anului trecut, iar de atunci nu-şi mai încape în piele de fericire.

Cea care a dat vestea prietenilor săi a fost chiar ea, în ziua de Crăciun. Raluca Hogyes a născut un băieţel pe data de 12 decembrie, însă a ales să dea marea veste în ziua sfântă de Crăciun. Raluca Hogyes a postat o fotografie cu mânuţa bebeluşului, a ei şi a iubitului ei, alături de o descriere extrem de emoţionantă.

Dragul nostru copil, ai venit pe această lume când ai vrut tu, nu când a fost programat şi ţi-ai ales o dată specială, 12 decembrie 2019. Aceasta este o altă dovadă că Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri, pentru că El ne arată în fiecare moment cât de mică este această lume. Acum suntem o familie completă şi ne simţim atât de binecuvântaţi. Boris, te iubim dincolo de cuvinte şi îţi mulţumim că ne-ai ales să-ţi fim părinţi, este mesajul transmis de Raluca Hogyes după ce a dat vestea că a născut.

Raluca Hogyes se iubeşte cu Lukasz Szukala

Raluca Hogyes se iubeşte de mai mulţi ani cu Lukasz Szukala, fost jucător la Steaua. Cei doi s-au cunsocut când fotbalistul juca în România, iar Raluca Hogyes a renunţat, fătă să stea pe gânduri, la cariera jurnalistică, pentru a-l urma pe fotbalist în străinătate, acolo unde s-a transferat ulterior.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro