O prezentatoare de la noi s-a căsătorit în secret, în Mauritius: „Lucrăm și la copii!”

+3 click pentru
galerie

O prezentatoare s-a căsătorit în secret © Facebook

După doar un an de relație, o îndrăgită prezentatoare de la noi a făcut marele pas și s-a căsătorit, într-un peisaj de vis! Dacă unii ar considera că s-a cam grăbit, iată că ea nu prea este de acord. După ce a devenit mireasă, se pregătește acum și de... copii!

Ana Barbu (36) este una dintre cele mai frumoase prezentatoare meteo, care s-a bucurat, timp de un an de zile, de o minunată poveste de dragoste cu Alexandru Gheorghiu (36).

După o logodnă neașteptată, a urmat o nuntă la fel de subită, care a avut loc într-un loc de vis: Mauritius! Dar să auzim chiar de la Ana Barbu care a fost treaba cu nunta ei din paradis.

„Nunta a fost plănuită de Alex în totalitate, la fel şi cererea în căsătorie. Nu-mi trecea prin cap că ar fi aşa de hotărât. Se plimba cu inelul de două zile în buzunare, mi-a zis ulterior, şi aştepta momentul ideal să mi-l ofere. L-a găsit la cascada Chamarel din Mauritius, un loc de poveste, nimic de zis. Acolo a îngenuncheat cu emoţii şi mi-a recitat frumoasa compunere.

Nunta pentru familie şi prieteni o vom face, sperăm, undeva prin iunie anul acesta. Nu am început să căutăm absolut nicio locaţie, dar ştim că se vor aranja toate, pe repede înainte, aşa cum ne dorim şi cum ne place. Suntem pe fast forward :), cred că aşa e normal de la o anumită vârstă în sus (amândoi avem 36 de ani). Lucrăm şi la copii. Ne-am apucat serios de treabă”, a spus Ana Barbu, pentru OK! Magazine.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro