O vedetă de la Antenă a făcut accident. ''A intrat o maşină în mine şi m-a aruncat într-un stâlp''

+4 click pentru
galerie

O vedetă de la Antenă a făcut accident. ''A intrat o maşină în mine şi m-a aruncat într-un stâlp'' © Instagram

O vedetă de la Antenă a fost implicată într-un accident rutier. Cea care a dat vestea a fost chiar îndrăgita vedetă pe blogul personal.

Ela Crăciun, pentru că despre aceasta este vorba, a fost protagonista unui accident rutier grav. Totul s-a petrecut în urmă cu mai mulţi ani. Vedeta a fost chiar ea cea care a ţinut să împărtăşească totul cu fanii săi, pe blog.

Într-o zi, după ce şi-a dus fetiţa la grădiniţă, Ela Crăciun a fost lovită de un alt vehicul condus de un şofer neatent. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale, însă Ela Crăciun s-a ales cu o sperietură zdravănă.

Ela Crăciun a povestit, în urmă cu ceva timp, despre accidentul în care a fost implicată, în contextul în care a vrut să scoată în evidenţă importanţa scaunului special pentru copii pe care orice părinte trebuie să-l aibă.

''Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineața la grădiniță, iar, la întoarcere acasă, a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare și i-am mulțumit Lui Dumnezeu că nu era Alesia în mașină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul. Așa am reușit să o fac să înțeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special și să nu mai avem episoade de plâns insistent”, a scris Ela Crăciun pe blog.

Ela Crăciun, îndrăgita prezentatoare de la Antena 3, este mama a trei copii: doi băieţei şi o fetiţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro