O vedetă de la Antena Stars, pe care o vezi zilnic la TV, a avut cel mai greu an din viața ei! ''Am trăit cu teribila frică de a pierde pe cineva drag''

+4 click pentru
galerie

O vedetă de la Antena Stars, pe care o vezi zilnic la TV, a avut cel mai greu an din viața ei! ''Am trăit cu teribila frică de a pierde pe cineva drag'' © Instagram

O vezi în fiecare zi la televizor, însă în spatele zâmbetului său puternic vedeta a ascuns o mare durere. Chiar dacă sufletul ei plângea, îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars s-a ținut tare și nu le-a arătat o clipă fanilor ei ce se află dincolo de perfecțiunea din spatele ecranului.

Acum, la final de an, vedeta Antenei Stars a oferit un interviu în exclusivitate pentru Spynews, în care a ales să vorbească despre drama prin care a trecut în acest an.

Mădălina Bălan, simpatica blondină de la Antena Stars, pentru că despre ea este vorba, lasă întotdeauna impresia că în viața ei este doar lapte și miere. Vrea mereu să transmită doar pozitivism în jurul său și să nu-i încarce pe cei dragi sau pe fani cu problemele ei, tocmai de aceea puțină lume a știut prin ce a trecut Mădălina Bălan anul acesta.

Frumoasa vedetă de la Antena Stars a trăit clipe grele, din cauza unor probleme cu care s-a confruntat una dintre cele mai importante persoane din viața ei. Mădălina Bălan a ținut totul doar în sufletul ei, nevrând să-i încarce pe cei din jurul său cu probleme. Blondina a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Spynews, în care ne-a povestit cum a fost anul acesta pentru ea.

''Cel mai greu an din viața mea de până acum. Anul în care am trăit cu teribila frică de a-mi pierde un om drag sufletului meu. Anul în care am învățat foarte bine semnificația cuvințelelor: “la unul diamantele sunt prea mici, la altul pâinea prea uscată, prețuiți ceea ce aveți”. Anul în care am învățat că te naști singur, mori singur și în cele mai grele momente tot singur ești. În cazul meu, în acesta luptă cruntă cu viața și cu moartea, Divinitatea, Dumnezeu, mi-a trimis și un înger păzitor, să pară greul mai ușor: Cezar Irimia, doctor. Meseria lui este să salveze vieți, mie mi-a salvat sufletul, deși nu asta era meseria lui. Nimic nu e mai crunt în viață, că timp de jumătate de an să trăiești cu teamă că mâine un om drag sufletului tău poate să nu mai fie fizic lângă tine'', a spus Mădălina Bălan pentru Spynews.

Din fericire, toate momentele grele s-au încheiat pentru Mădălina Bălan. Datorită credinței în Dumnezeu și sprijinului acordat de medicul Cezar Irimia, Mădălina Bălan și-a recăpătat zâmbetul pe chip, iar frumoasa vedetă de la Antena Stars așteaptă Noul An cu forțe proaspete, cu încredere și speranță mai mult ca niciodată. 

''Am învățat în acele momente că doar credința poate salva. Și așa a fost la mine. Credința și dorința dusă la extrem că ceea ce iubești să rămână în viață , au fost atât de puternice încât Dumnezeu, a ales să mai dea o șansa la viață. Azi, la final de an, nu pot decât să fiu recunoscătoare, pentru că această dramă a mea are un final fericit. Nu pot decât să îi mulțumesc Lui Dumnezeu, îngerului meu păzitor, doctorului Cezar Irimia, și întregii echipe de medici profesioniști și sufletiști că au contribuit la salvarea vieții omului sufletului drag! Arătați-le celor pe care îi iubiți Azi, mâine poate fi prea târziu. La Mulți Ani!'', a spus Mădălina Bălan, în exclusivitate, pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro