O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar nici prin minte nu-ţi trece ce dramă trăieşte în fiecare zi. Durerea imensă a Iulianei Tudor

+3 click pentru
galerie

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar nici prin minte nu-ţi trece ce dramă trăieşte în fiecare zi. Durerea imensă a Iulianei Tudor © Instagram

Iuliana Tudor este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de la noi. Mereu discretă şi cu zâmbetul pe buze, ai zice că totul merge perfect în viaţa sa.

Şi, într-adevăr, Iuliana Tudor are tot ce îşi poate dori de la viaţă. Este sănătoasă, frumoasă, are o familie superbă şi o carieră de neegalat. Durerea pe care o păstreză, însă, în sufletul ei, fără ca prea multă lumea să ştie este legată de mama sa, care se află într-un scaun cu rotile.

Dar chiar şi aşa, mama vedetei este o femeie extrem de puternică şi curajoasă, care nu s-a lăsat doborâtă de nicio problemă a vieţii. Este plină de optimism şi încredere, tocmai de aceea, Iuliana Tudor are doar cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viaţă.

''Mama mea este cel mai puternic om de pe pământ și sunt fericită că am șansa să fiu fiica ei! Şi de mama şi de tata sunt legată în egală măsură. Avem o relație specială. Le datorez enorm și îi iubesc dincolo de cuvinte'', a spus Iuliana Tudor, potrivit Ciao.

Iuliana Tudor este mama unui băieţel

Iuliana Tudor este o femeie împlinită pe toate planurile, însă cea mai mare satisfacţie, aşa cum este şi normal, i-o aduce viaţa personală. Iuliana Tudor este mama unui băieţel superb şi se bucură de un mariaj solid şi frumos. Iuliana Tudor şi soţul ei sunt împreună de 25 de ani şi se înţeleg perfect. Soţul prezentatarei nu este persoană publică, el lucrând în domeniul afacerilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro