O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar trăieşte o dramă. Vloggeriţa Sânziana Negru, durere mare la început de an. "Nu mai pot să-ţi spun La mulţi ani"

+3 click pentru
galerie

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar trăieşte o dramă. Vloggeriţa Sânziana Negru, durere mare la început de an. "Nu mai pot să-ţi spun La mulţi ani" © Instagram

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare durere în suflet. Sânziana Negru, frumoasa vloggeriţă, trăieşte o dramă, iar puţini sunt cei care ştiu acest lucru despre ea.

Plină de viaţă, mereu optimistă şi veselă, nu ai fi zis că Sânziana Negru a trecut prin momente grele. Din păcate, însă, în urmă cu doi ani, tatăl ei s-a stins din viaţă şi a lăsat un gol imens în sufletul său.

Sânziana Negru este una dintre cele mai în vogă vloggeriţe de la noi, care încearcă de fiecare dată să-i inspire pe oamenii care o urmăresc şi care vor să înveţe ceva de la ea.

Acum, la început de 2020, Sânziana Negru a decis să împărtăşească cu internauţii care o urmăresc pe Instagram unul dintre cele mai profunde lucruri din vaţa sa.

Sânziana Negru a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în care îi vorbeşte tatălui care o priveşte din Cer. Aceasta vrea ca el să ştie că îi simte lipsa, dar că, în acelaşi timp, ştie că la el este soare şi că este bine.

"Al doilea an în care mă uit în telefon unde scrie Tata și nu mai pot sună să-ți spun “La mulți ani” de ziua ta. Dar dacă te-aș suna, ți-aș spune că mi-e dor să mai facem o integramă împreună. Și că în ultimele zile mi-am mai cumpărat 3 cărți. Ți-ar fi plăcut să auzi asta, dar mi-ai spus să nu mai dau banii pe ele până nu termin de citit toată biblioteca noastră, pe care tu ai făcut-o de la prima carte cumpărată în studenție cu banii de mâncare. Cum e în 2020? Azi e soare, dar cred că nu la fel de soare cum e la tine. Mi-e dor de tine, te sun și mai târziu", a scris Sânziana Negru pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro