Oana Lis a ajuns să ceară ajutorul prietenilor. Totul are legătură cu soțul său, Viorel

+3 click pentru
galerie

Oana Lis a ajuns să ceară ajutorul prietenilor. Totul are legătură cu soțul său, Viorel © arhiva

Oana Lis a ales să ceară ajutorul fanilor cu privire la o problemă ce îl are în prim-plan pe soțul ei, Viorel Lis. Deoarece în curând va fi ziua lui de naștere, vedeta are nevoie de prietenii virtuali pentru a-i da idei de cadouri  pentru soțul său.

Dragostea nu are limite, iar acest lucru se pare că este cât se poate de real dacă stăm să ne gândim la relația pe care o are Oana cu soțul său, Viorel, fostul primar al Capitalei. 

Cei doi se iubesc la nebunie și niciodată nu au ținut cont de diferența de vârstă, 35 de ani. Chiar dacă de-a lungul timpului Oana a fost foarte judecată de oameni, vedeta niciodată nu a dat curs răutăților și mereu și-a văzut de viața sa alături de Viorel Lis. 

Fiecare zi alături de bărbatul de lângă ea este una specială, însă mereu o fire deschisă și cu simuțul umorului bine dezvoltat, Oana Lis își amuză de fiecare dată cu postări care mai de care referitoare la relația sa cu Viorel.

Astăzi, vedeta a cerut ajutorul fanilor pentru o problemă destul de serioasă. Soțul său își va sărbători în curând ziua de naștere, iar ea nu știe momentan ce cadou să-i facă, așa că a apelat la creativitatea admiratorilor săi care să o ajute cu cât mai multe idei. 

”Dragii mei, mai e puțin și e ziua lui Viorel,77 ani! Și ma gândeam oare unde să-l duc și ce cadou să-i fac!?!😉Și voiam să vă rog pe voi să-mi dați niște idei...ce ați face voi!?..pot să fie și idei mai năstrușnice!!!😉☺️🤗🤗”, a scris Oana pe pagina sa de Facebook.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro