VIDEO / Oana Lis, cu ochii în lacrimi! Viorel Lis, în stare critică: "Mă rog să fiu puternică"

+4 click pentru
galerie

Oana Lis, despre starea lui Viorel Lis © captura video

Starea lui Viorel Lis este din în ce mai gravă. Nu poate să mai vorbească foarte mult şim deşi este conştient, oboseşte şi nu mai este la fel de activ şi de vesel ca altă dată. 

Oana Lis a fost invitată în emisiunea "Răi da' Buni" unde a spus tot adevărul despre starea de sănătate a soţului ei şi a lăsat să se înţeleagă că se pregăteşte pentru ceea e este mai rău. Viorel Lis a suferit în urmă cu câteva luni un accident vascular cerebral, iar de atunci starea sa de sănătatea s-a înrăutăţit din ce în ce mai tare.

"Preferam să fiu la emisiune cu el chiar dacă eram certaţi, dar trebuie să mă obişnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte şi nu mai poate vorbi, mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine dar îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Nu vreau să mă faci să plâng. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă, dar dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine. Nu pot spune că e uşor. E greu." a declarat Oana Lis, cu ochii în lacrimi.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro