Oana Lis este în culmea fericirii! "Continuă să vorbeşti, eu îţi pun diagnosticul"

Oana Lis este în culmea fericirii! "Continuă să vorbeşti, eu îţi pun diagnosticul"

Oana Lis a reuşit, astăzi, să absolve Facultate de Psihologie din cadrul Universitatea Hyperion, din Bucureşti, şi este în culmea fericirii. Bineînţeles, partenera de viaţă a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a imortalizat momentul şi pentru prietenii din mediul virtual, arătându-şi satisfacţia deplină, în urma acestei reuşite.

Au fost trei ani plini de experienţe de neuitat pentru Oana Lis, care şi-a făcut curaj şi a intrat în această lume, deloc uşoară, a psihologilor. Aşa cum a declarat în nenumărate rânduri, alegerea a făcut-o urmărind şi analizând persoanele care apar la televiziuni şi aportul pe care îl aduceau în cadrul acestora. Atunci s-a hotărât că trebuie să facă altceva cu viaţa sa, şi iată că ce-a fost greu a trecut, cu brio.

"Mă săturasem să vin ca personaj. M-am uitat şi am văzut cine ma este invitat la emisiuni. Am zis: uite, asta e psiholog, dacă ea poate să vină la emisiune ca psiholog pot şi eu. După 40 de ani nu mai vreau să vin la emisiuni ca personaj", declara Oana Lis, la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.

În continuare, Oana Lis are planui măreţe legate de psihologie. Vrea să facă un master, şi nu oriunde, ci în străinătate. Rămâne de văzut cât de bine s-ar împăca fostul primar, acum pensionar, Viorel Lis, cu gândul că soţia sa este la mii de kilometri distanţă. Dar timpul poate să schimbe gândurile, planurile.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro