Oana Lis, îndrăzneață la 40 de ani! Soția fostului edil s-a afișat cu sânii la vedere, în toată splendoarea

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, îndrăzneață la 40 de ani! Soția fostului edil s-a afișat cu sânii la vedere, în toată splendoarea © Instagram

Oana Lis este dovada vie a faptului că vârsta este doar o cifră și că este extrem de important cum te simți în pielea ta și cum te comporți, indiferent câți ani ai avea. 

Oana Lis a trecut prin multe încercări în viață, dar nu a uitat niciodată să zâmbească și nici să fie super sexy. Chiar dacă nu are un corp de model și mereu a afirmat acest lucru chiar ea, Oana Lis știe cum să-și pună formele voluptoase în evidență și să fie sexy, chiar și la 40 de ani. Tocmai de aceea, soția fostului edil al Capitalei s-a pozat în cea mai îndrăzneață ipostază și nu a ținut cont de criticile fanilor săi. 

Pe contul ei de Instagram, Oana Lis a publicat o fotografie în care s-a afișat într-un body negru din dantelă, extrem de transparent, care i-a lăsat sânii la vedere. Chiar dacă unii oameni o critică pentru aparițiile ei, Oana Lis continuă să facă ceea ce îi place și nu ține cont de părerile celor din jurul său. 

Oana Lis, dezvăluiri bombă despre Viorel Lis, de pe vremea când era primar

Oana Lis povesteşte cum de fiecare dată, la prânz, Viorel Lis prefera să meargă acasă să facă amor pentru că asta îl ajuta. Blondina susţine că pentru a face faţă presiunii funcţiei, soţul ei se simţea foarte bine când făceau amor. 

"Îmi aduc aminte când era Viorel primar, de multe ori, la prânz, decât să ia lunch-uri cu lumea, prefera să vină acasă să facem amor...😉căci asta îi dădea putere şi vitalitate să facă faţă presiunii funcției. Fiți feminine... dacă vreţi să aveți bărbați adevărați lângă voi, altfel caută în parte, la alta😉 sau mai rău, vă pricopsiți cu unul care va mănâncă de bani şi vă mai face şi socoteală pe banii voştri...😉Ce părere aveți!?", a spus Oana Lis. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro