Oana Lis face mișto de tinerele care se cuplează cu bărbați în vârstă. ’’Probabil le sunt asistente’’

+3 click pentru
galerie

Oana Lis face mișto de tinerele care se cuplează cu bărbați în vârstă. ’’Probabil le sunt asistente’’ © Facebook

Oana Lis face mișto de tinerele care au relații cu bărbați mai în vârstă. Bineînțeles, vedeta este ironică, pentru că și ea a fost ironizată de alte persoane atunci când Viorel Lis a anunțat de relația lor.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre Oana și Viorel Lis este una considerabilă, Oana Lis și-a asumat acest rol și chiar a devenit autoironică cu privire la relația sa. Dar chiar dacă între Viorel și ea sunt ani buni, Oana Lis a arătat că îl iubește sincer pe soțul ei, fiindu-i mereu aproape. Tocmai de aceea, Oana Lis face mișto de tinerele care au relații cu bărbați mai în vârstă, pentru că stau lângă aceștia până își îndeplinesc scopul, iar apoi, brusc, dragostea pentru aceștia dispare.

''Să nu mai zică nimeni că statul român nu se ocupă de bătrani!!!😉Am văzut la terase, restaurante scumpe că sunt multe tinere, asistente, probabil, stau de vorbă la mese cu bătrani, îi mângâie, râd cu ei, unele îi și pupă... ce frumos! La altceva necurat nu mă pot gândi pentru că pe Facebook sunt singură care e într-o relație recunoscută cu un bărbat mai în vârstă decât ea! Restul, poze...singurele!!!...pardon, cu gențile de firmă'', a scris Oana Lis pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro