Oana Lis își amână petrecerea zilei sale de naștere din cauza coronavirusului: ”Ați scăpat de cadou”

+3 click pentru
galerie

Oana Lis își amână petrecerea zilei sale de naștere din cauza coronavirusului: ”Ați scăpat de cadou” © arhiva

Din cauza coronavirusului care s-a răspândit rapid și în țara noastră, mai multe vedete de la noi și-au anulat evenimentele. Printre ele se numără și Oana Lis care să-și sărbătorească ziua de naștere în mare fast. 

Peste doar câteva zile, Oana Lis își va sărbători ziua sa de naștere, însă anul acesta totul o sa fie diferit din cauza coronavirusului care s-a răspândit foarte repede și la noi în țară. Mai multe vedete și-au anunlat evenimentele, așa că nici Oana Lis nu va mai putea să-și țină petrecerea de ziua sa de naștere.

Soția lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj amuzant, ca de fiecare dată, prin care a ținut să-și informeze prietenii ca în acest an au avut ”noroc” și nu vor mai trebui să-i cumpere cadou, însă promite că o să se revanșeze și își va ține petrecere altădată.

”Uite cum ați scăpat voi de cadou de ziua mea!!! 😉Anul trecut am avut mai mult de 120 invitați!!! Acum...măcar unul, 2 sa aiba curaj sa se întâlnească cu mine undeva...și,eu,cu ei !!!😂😘🤪🤗🤗🤗Las că se amâna, facem la vară la piscină!!!😉🤗🤗”, a scris ea pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro