VIDEO / Oana Lis merge în cârje, după ce a dansat la nunta lui Dinu Maxer: "Pot să ajung la operație"

+3 click pentru
galerie

Oana Lis © captura video

Oana Lis este  imobilizată la pat și are probleme de sănătate. Soția fostului edil al Capitalei nu se poate mișca și a ajuns la capătul puterilor.

Oana Lis a făcut întindere de ligament și trebuie să stea în casă timp de o săptămână. Soția lui Viorel Lis spune că riscă operația dacă nu urmează sfaturile medicilor. 

"Mă simt foarte rău. După vreo două exerciții mă durea piciorul și n-am știut că am întindere de ligament. Aseară la nunta lui Dinu și a Deei Maxer, după un pahar de vin, am dansat vreo două ore și nu mi-am dat seama că mă doare. Când m-am dat jos astăzi jos din pat am zis să leșin. Eu sunt pe acțiune, acum să stau acasă mă simt ca un leu în cușcă, bine că sunt pe calmate. Pot să ajung și la operație dacă nu îmi iau medicamentele și nu stau liniștită. Am și kilogramele pe care le am, înjur prin casă, mi-e greu să mă mișc. Trebuie să stau șapte zile în casă. ", a spus Oana Lis, la Agenția Vip.   

 Cât despre Viorel Lis, Oana spune i-a interzis fostului edil al Capitalei să fie bolnav timp de o săptămână, ba chiar s-au certat pentru că Viorel Lis nu îi oferea atenția cuventiă.

"I-am zis că o săptămână nu are voie să fie bolnav. I-am zis că trebuie să aibă grijă de mine acum, nu are ce să facă. Ne-am cerut scuze după aceea, a fost un moment de împăcare, acum e loc de o ceartă nouă. L-am terorizat pe Viorel. El nu e obișnuit să aibă grijă de cineva, m-am certat cu el." , a mai spus Oana Lis.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro