VIDEO / Adevăratul motiv pentru care Oana Lis este studentă la psihologie! "Mă săturasem"

+3 click pentru
galerie

Adevăratul motiv pentru care Oana Lis este studentă la psihologie! "Mă săturasem" © Captură video

Oana Lis s-a întors pe băncile şcolii. Şi chiar dacă e soţie de fost primar, vedeta nu a scăpat de teme şi examene şi a venit la TV pentru a arăta cât de mult studiază. 

Oana Lis se săturase să meargă în emisiuni TV ca personaj şi şi-a dat seama că poate fi invitată mult mai des în calitate de psiholog. A pus mâna pe carte şi iată că este hotărâtă să fie absolventă a acestei facultăţi pentru ca după 40 de ani să meargă peste tot în calitate de psiholog. 

"Cu o noapte înainte de examen dorm doar patru ore. Îmi doresc foarte mult! Oamenii se aşteptau ca eu să renunţ sau să fac aşa, doar de imagine. Pentru mine a devenit o pasiune. Eu m-am dus la început pentru că mă săturasem să vin ca personaj. M-am uitat şi am văzut cine ma este invitat la emisiuni. Am zis: uite, asta e psiholog, dacă ea poate să vină la emisiune ca psiholog pot şi eu. După 40 de ani nu mai vreau să vin la emisiuni ca personaj. Viorel a zis că nu o să fac faţă. (...) Am colege care au 50 de ani, care au trei copii", a spus Oana Lis la "Răi da buni".

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro