Viorel și Oana Lis, ca doi îndrăgostiți pe malul mării! Fostul edil încearcă să își adune puterile, măcinat de probleme. "Mi-au mărit şi mie pensia"

Viorel și Oana Lis, ca doi îndrăgostiți pe malul mării! Fostul edil încearcă să își adune puterile, măcinat de probleme. "Mi-au mărit şi mie pensia" © Facebook

Oana și Viorel Lis încearcă din răsputeri să treacă peste cumpăna din viața lor. Fostul edil are în continuare probleme de sănătate, după ce în această primavară a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia s-a refăcut foarte greu.

Ajuns la vârsta de 75 de ani, Viorel Lis nu mai este la fel de activ ca pe vremuri și, după ce starea de sănătate i s-a șubrezit, Oana a declarat în repetate rânduri că ea a fost stâlpul familiei și a încercat să îl mențină optimist și să îi aducă în fiecare zi zâmbetul pe buze.

Așa a făcut și acum, când Oana Lis i-a făcut o surpriză soțului ei, pe care l-a dus la mare. Oana s-a lăudat cu escapada lor romantică pe rețelele sociale, iar în imagini Viorel Lis apare extrem de zâmbitor și de fericit că petrece câteva zile de vacanță alături femeia care îi stă alături de mulți ani. 

"Pe 6 septembrie m-a adus şi soţul meu la mare. Marea este mai mult pentru nou. Mulţumesc Viorel. Mă mai aduci şi la anul, dacă apuci?", a spus Oana Lis. Viorel Lis i-a răspuns imediat: iar răspunsul a venit imediat: "Mi-au mărit şi mie pensia şi am putut să vin la mare la «Litoralul pentru toţi» şi am reuşit să-ţi iau şi un cadou, un buchet de flori. Te aduc şi la anul, dacă apuc".

Viorel Lis s-a retras din lumina reflectoarelor

Viorel Lis a ales să nu mai ia parte, în ultimele luni, la nicio emisiune tv, iar aparițiile sale publice s-au rărit. Întrebată care este motivul, Oana Lis a explicat pentru Spynews că soțul său a preferat acest lucru pentru a evita să consume energie într-un fel deloc benefic.

''Nu mai apare la tv că e un consum de energie și îi e greu să vorbească mult'', a spus Oana Lis.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro