O mai ţii minte pe Oana Mareş, fosta soţie a lui Augustin Viziru? Cum arată şi cu ce se ocupă acum, la opt ani după divorţ? FOTO

+2 click pentru
galerie

O mai ţii minte pe Oana Mareş, fosta soţie a lui Augustin Viziru? Cum arată şi cu ce se ocupă acum, la opt ani după divorţ?FOTO © Sursă Facebook

Oana Mareş a intrat din nou în atenţia presei, după o pauză de patru ani. În această perioadă, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-şi dedica timpul exclusiv creşterii fiului său. Iată ce schimbări au avut loc în viaţa vedetei în tot acest timp!

Oana Mareş a revenit pe micile ecrane şi a fost văzută recent din ce în ce mai des la petrecerile mondene din Bucureşti. Deşi au trecut opt ani de la divorţul de Augustin Viziru, vedeta continuă să se laude cu un număr mare de admiratori, atrăgând toate privirile.

Aflată la frumoasa vârstă de 38 de ani, pentru Oana Mareş se pare că timpul a stat în loc. Asta pentru că arată exact ca în ziua în care s-a căsătorit cu Augustin Viziru. Este o femeie împlinită atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional. Vedeta trăieşte o viaţă fericită alături de fiul ei şi a revenit din nou în atenţia publicului, fiind moderatoarea unei emisiuni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest