Sora Deliei, ipostază de infarct, pe un iaht! Poți să juri că nu a trecut prin două nașteri. FOTO

+3 click pentru
galerie

Sora Deliei, ipostază de infarct, pe un iaht! Poți să juri că nu a trecut prin două nașteri. FOTO © Instagram

Oana Matache a plecat într-o bine-meritată vacanță în Croația, alături de toată familia. Sora Deliei se relaxează pe plajele însorite, însă nu a uitat de fanii virtuali.

Sora Deliei a mers într-o plimbare cu iahtul pe mare și, cum era de așteptat, a vrut să le arate tuturor cât de bine arată în costum de baie, la doar câteva luni de când a născut prima oară. Așadar, Oana Matache s-a lăsat fotografiată din spate, mândrindu-se cu posteriorul său apetisant, dar și talia subțire, de poți să juri că nu a devenit mamă pentru a doua oară.

Oana Matache și-a botezat băiețelul recent

"În 2 ani, nuntă, botez, 2 nașteri, alt botez, nu mai reprezintă așa un factor de stres. A fost foarte drăguț, foarte relaxant...Copil a fost foarte cuminte, acum nu mai vrea să cooperez, mergem acum să ne relaxăm. E deja al doilea botez, suntem ok, ne-am concentrat pe ce trebuia, ne-am organizat bine și a fost ok. A fost foarte liniștit, chiar i-a plăcut foarte mult, a și râs după ce a băut lingurița de vin, dar acum este un pic supărat. Jessie a luat ca atare evenimentul și s-a plimbat prin biserică, a tras de chestii pe acolo, ce putea să facă un copil de 1 an jumate.", a declarat Oana Matache, la Antena Stars.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest