Oana Pellea, accident pe scena unui teatru din Timişoara! Primele declaraţii ale actriţei, după ce a ajuns la spital

Oana Pellea, accident pe scena unui teatru din Timişoara! Primele declaraţii ale actriţei © Facebook

Clipe de groază la un teatru din Timişoara! În timpul unui spectacol, cunoscuta actriţă Oana Pellea a suferit un grav accident în urma căruia a ajuns la spital.

Oana Pellea a urcat pe scena unui teatru din Timişoara pregătită să facă furori, ca de fiecare dată. A făcut furori, dar a şi suferit un accident, în timpul spectacolului „Efectul razelor gamma asupra crăițelor lunatice”. Oana Pellea a reuşit să ducă spectacolul la bun sfârşit, dar după, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Timiş cu un echipaj de ambulanţă.

Actriţa s-a ales cu o fisură la piciorul stâng, iar medicii de la Spitalul Judeţean i l-au pus în ghips! Din acest motiv, Oana Pellea nu va mai putea urca pe scenă următoarele două luni. Anunţul a fost făcut chiar de actriţă, pe social media. 

„Din păcate accidentul de pe scena s-a soldat cu o fractură la piciorul stâng... voi fi indisponibilă 2 luni... Mă bucur că am putut duce spectacolul la bun sfârșit … și pentru asta mulțumesc Bunului Dumnezeu că El mi a dat puterea să continui! Altfel… m-am bucurat enorm că am jucat ieri seară “Efectul” la Timișoara. Break a leg… chiar a funcționat!”, a declarat Oana Pellea pe reţelele de socializare, după accident. 

Mesajele pentru Oana Pellea au curs

Admiratorii actriţei au reacţionat imediat şi i-au urat însănătoşire grabnică, iar cei care au şi fost prezenţi în sala teatrului din Timişoara au ţinut să o felicite pentru prestaţia avută. 

"Nu știu cum ai fost tu acolo sus pe scena. Știu însă că ai făcut ce ai vrut cu sufletele noastre, trăgând o cortina impenetrabilă între suferința ta și comedia-tragedie jucată de tine pentru noi. Se potrivește teribil cu tine acest incident amplificat de spectacolul greu de suportat și cât se poate de real al trecerii tale - mai dramatică decât orice dramă - la doi metri întinsă pe targa, după spectacol", este unul dintre comentariile primite de Oana Pellea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro