Oana Radu, apel disperat pe internet! Vedeta luptă să-şi salveze iubitul, după ce a fost incendiat

Oana Radu, apel disperat pe internet! Vedeta luptă să-şi salveze iubitul, după ce a fost incendiat © arhivă

Oana Radu trece printr-un coşmar! Iubitul ei, Alin, a fost stropit cu benzină şi incendiat, în plină zi, marţi. Acum, Alin are nevoie de sânge, iar artista a făcut un apel la toţi oamenii care doresc să ajute la salvarea acestuia. 

Oana Radu a făcut un apel disperat pe reţelele de socializare. Vedeta îşi roagă prietenii şi admiratorii din toate colţurile ţării să meargă să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină, pentru că iubitul ei, Alin, are mare nevoie! 

De asemenea, artista a menţionat pentru prietenii din Capitală care doresc să vină în ajutorul lui Alin că luni, 19 august, după ora 10, sunt aşteptaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca. 

"Iubitul meu are nevoie de sânge! Vă rog din inimă, oriunde în ţară, indiferent de grupa sanguină, donaţi vă rog pentru Suflea Mihai Alin! Dacă sunteţi din Bucureşti, mâine după ora 10:00 vă aştept la Spitalul de Urgenţă Floreasca! Vă mulţumesc din inimă", a transmis Oana Radu pe reţelele de socializare. 

Iubitul Oanei Radu a fost stropit cu benzină și incendiat

Totul s-a întâmplat marţi, pe 13 august, atunci când Alin, partenerul său, a plecat acasă, în Craiova, pentru a-şi susţine lucrarea de licenţă. Cei doi se mutaseră de trei ani în Bucureşti, iar acolo mergeau rar. În ziua în care s-a întâmplat tragedia, se pare că atacatorul ar fi ameninţat că va da foc întregului bloc.

Agresorul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Răzvan zis Catâru, cel care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu a fost imobilizat de polițiști și acesta a primit, în urma faptei sale, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Se pare că acesta are probleme psihice grave, iar părinţii săi ar fi decis să-l scoată dintr-un spital specializat pe semnătură. Artista a menţionat şi faptul că iubitul ei nu a avut niciodată probleme cu acest individ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro