Oana Radu, desfiinţată de un prieten al iubitului mort, după ce a făcut declaraţii despre relaţia lor: „Trăiască vopselele, cura de slăbire şi domnii”

Oana Radu, desfiinţată de un prieten al iubitului mort © Arhiva

Oana Radu a fost extrem de afectată de moartea fostului iubit care a murit incendiat. Însă, la scurt timp, vedeta şi-a refăcut viaţa cu un prieten mai vechi, care îi este şi antrenor la sala de fitness.

Deşi, multe persoane au judecat-o pentru noua relaţie, dar şi pentru declaraţiile făcute despre relaţia cu fostul iubit, după moartea acestuia, vedeta şi-a văzut mai departe de viaţa ei.

Chiar şi familia fostului iubit care a ars de viu a judecat-o pe artistă, însă, poate cea mai dură acuzaţie a venit din partea prietenului lui Alin.

După declaraţiile vedetei despre relaţie, dar şi despre Alin, prietenul bărbatului nu a mai suportat şi a reacţionat dur pe Facebook.

Bărbatul a atacat-o pe Oana în cel mai dur mod posibil.

“Alin Suflea nu te-a meritat. Nici să treci prin faţa mamei şi a surorii lui nu ai voie măcar. Superficialitatea ta le-ar murdări. Trăiască vopselele, cura de slabire si domnii”, a fost mesajul tânărului pentru Oana Radu

Declaraţiile Oanei Radu despre relaţia cu fostul iubit

"Nimeni nu ştie ce fel de relaţie am avut. Noi locuiam împreună, dar nu mai eram împreună", au fost primele declaraţii ale Oanei.

Ulterior, artista a mai făcut câteva dezvăluiri din intimitatea relaţiei lor.

"Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred. Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât și psihic. Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit", a mai spus Oana Radu despre relaţia cu Alin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro