Gest emoționant al Oanei Radu, la trei săptămâni de când iubitul ei a murit: "Viața este prea scurtă"

Gest emoționant al Oanei Radu, la trei săptămâni de când iubitul ei a murit: "Viața este prea scurtă" © Arhiva

Oana Radu traversează una din cele mai grele perioade din viața sa, după ce iubitul ei s-a stins din viață, după ce a fost incendiat de către un vecin. Tânărul a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului și a petrecut câteva săptămâni internat în spital.

Oana Radu încearcă să fie puternică și, cu ajutorul rudelor și al prietenilor, vrea să se bucure în continuare de viață, pentru că știe că asta și-a dorit iubitul său. Vedeta are mai multe sfaturi pentru prietenii săi virtuali, pe care îi sfătuiește să îi aprecieze mai mult pe cei dragi, pentru că mâine poate nu mai sunt lângă ei. Artista a transmis, cu vocea gâtuită, ce gest emoționant a făcut în memoria iubitului său, la trei săptămâni de când acesta s-a stins din viață. 

"Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul meu nu mai este cu mine. Drama asta nu se va termina curând și nu mă pot vindeca atât de repede, dar am lângă mine oameni care simt că trebuie să mă ajute necondiționat. Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Ama vut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute. Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi. Vă zic că dacă aveți oameni lângă voi pe care îi iubiți, spuneți-le-o, era un clișeu, dar acum am trăit-o pe pielea mea, mâine poate nu vor mai fi. Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine. Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă.", a spus Oana Radu, în mai multe filmulețe publicate pe Instagram.

Alin, incendiat de un vecin

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de un vecin, în timp ce ieșea din blocul în care se află apartamentul său din Craiova. Sâmbătă, pe 7 septembrie, Alin a pierdut lupta. A fost ţinut în comă indusă în tot acest timp, iar Oana Radu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta să supravieţuiască. "Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc", a fost mesajul transmis de Oana Radu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro