Cum își arată Oana Radu dragostea față de iubitul său. Cei doi sunt de nedespărțit!

Cum își arată Oana Radu dragostea față de iubitul său. Cei doi sunt de nedespărțit! © Facebook

Oana Radu trece prin clipe extrem de grele după ce iubitul ei, Alin a fost stropit cu benzină și incendiat în plină zi de un individ cu care se pare că acesta avea un confict mai vechi. Artista este trup și suflet alături de omul pe care îl iubește și le-a transmis fanilor săi un mesaj prin intermediul căruia îi roagă pe aceștia să fie alături de ei în această grea încercare. 

Oana Radu și iubitul ei, Alin sunt de nedespărțit. Artista a fost mereu mai rezervată atunci când a venit vorba de viața ei personală dar, cu toate acestea, nu a uitat niciodată să-i arate iubitului său, în public, cât de mult îl iubește și îl prețuiește. 

De ziua lui de naștere, care a fost în urmă cu nici 3 săptămâni, Oana Radu a postat 2 fotografii emoționate cu ea și Alin, alături de un mesaj în care îi declara acestuia toată dragostea ei. „La mulți ani, iubitul meu. Te iubesc” a fost declarația Oanei Radu, pentru iubitul său. 

Iubitul Oanei Radu, incendiat în plină zi

Alin, iubitul Oanei Radu a fost stropit azi cu benzină de un individ pe nume Răzvan zis Catâru și mai apoi incendiat. Agresorul a stropit cu benzină mai mulți trecători dintr-o scară de bloc, dar cel mai probabil atacul nebunesc îl viza pe iubitul Oanei Radu, cu care se pare că ar fi avut un conflict mai vechi, după cum au aflat reporterii spynews.ro. 

Alin are nevoie de transfer urgent în străinătate

Alin, iubitul Oanei Radu s-a ales, în urma atacului de azi, cu arsuri de gradul 3 pe mai mult de 75% din suprafața corpului, așa că medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate. Acesta are nevoie să fie transferat de urgență în străinătate pentru a-și putea reveni din cele întâmplate, căci acolo ar avea mai multe șanse de recuperare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro