Oana Radu, despre cum ar trebui să fie noul bărbat din viaţa ei: "Îmi va fi foarte greu sa fiu din nou cu altcineva"

Oana Radu, despre cum ar trebui să fie noul bărbat din viaţa ei: "Îmi va fi foarte greu sa fiu din nou cu altcineva" © Sursă Captură

După ce Spynews a aflat, în exclusivitate, că Oana Radu are un nou iubit, vedeta a infirmat acest lucru şi a susţinut că nu poate fi vorba despre o altă relaţie, decât după ceva timp. Bărbatul cu care va fi, va trebui să îndeplinească o cerinţă peste care vedeta nu ar putea să treacă.

Oana Radu a trecut prin clipe extrem de dureroase de când soarta cumplită i l-a luat pe Alin, iubitul ei. Invitată la Agenţia Vip, artista a declarat că, în prezent, vrea să se concentreze pe muzică şi slăbit. 

"Cred că nimic nu este sigur pe lumea asta şi cred ca ni se întâmplă uneori lucruri pentru că trebuie să învăţăm chestii. Nu vreau să zic că meritam sau nu lecţia asta de viaţă, că aşa greşeli facem cu toţii şi nu cred că am greşit atât de capital încât să trăiesc o astfel de tragedie. Nu ştiu dacă există o parte bună a lucrurilor, încerc să găsesc... să mă regăsesc şi să mă focusez pe lucrurile pe care ştiu că şi el şi le-ar fi dorit să le fac, adică muzică şi slăbit. Pentru că în luna septembrie cântaream din nou 104 kg, după ce eu slăbisem până la 57", a povestit Oana Radu, la Agenţia VIP.

Cântăreaţa trecut printr-o schimbare majoră, reuşind să slăbească în mod spectaculos de la 104 kilograme, cât ajunsese să cântărească în luna septembrie, la doar 75 de kilograme. Oana Radu s-a apucat serios de sport şi merge la sală oricât de des poate.

"Acum sunt într-o dieta de menţinere, pentru că am ajuns la 75 de kg şi mai trebuie să dau încă 20 jos, pentru că sunt înca grasă. Am 1,60 şi am nevoie de 50 de kg sau măcar 55 ca să arăt cât de cât în parametri normali", a mai spus vedeta.

Ce condiţie va trebui să îndeplinească noul ei iubit

Oana Radu a susţinut că va trece ceva timp până îşi va face o nouă relaţie. Noul său iubit va trebuie să îi respecte o cerinţă foarte importantă.

"Îmi va fi foarte greu să fu din nou cu altcineva pentru că... nu neapărat ca am complexe fizice... şi le am, nu putem vobi acum despre asta. Dar dacă ar fi sa vorbim peste ceva timp, ar trebui să fie un bărbat care chiar să mă iubească pentru ceea ce sunt cu adevărat", a mărturisit Oana Radu în cadrul aceleiaşi emisiuni. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro