EXCLUSIV / Bombă în showbiz! Oana Radu are o nouă relaţie, la aproape trei luni de la moartea iubitului

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Bombă în showbiz! Oana Radu are o nouă relaţie, la aproape trei luni de la moartea iubitului © Arhivă

Oana Radu şi-a refăcut viaţa şi iubeşte, din nou, la aproape trei luni de la moartea fostului iubit, Alin. Spynews a aflat, în exclusivitate, cine este bărbatul care i-a vindecat rănile artistei.

Oana Radu are o nouă relaţie

Oana Radu a trecut prin clipe teribile în urmă cu trei luni, atunci când iubitul ei a fost incendiat de un bărbat cu probleme psihice, chiar în scara blocului în care locuia, în Craiova. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă să-l salveze. După câteva săptămâni în care a fost ţinut sub stricta supraveghere medicală, organismul tânărului a cedat.

Oana Radu a fost distrusă de vestea că iubitul ei s-a stins din viaţă şi a suferit enorm. Iată, însă, că artista a decis să-şi refacă viaţa şi a mai dat o şansă iubirii, iar noi avem toate detaliile. 

Astfel, potrivit surselor Spynews, Oana Radu se iubeşte cu nici mai mult, nici mai puţin decât cu antrenorul ei de fitness. Artista a slăbit foarte mult în utlima perioadă, iar acum înţelegem şi cine a împins-o de la spate să facă noua schimbare.

Noul iubit al Oanei Radu se numeşte Cătălin Dobrescu şi este instructor de fitness. Tânărul este foarte chipeş şi nu e de mirare că fetele roiesc în jurul lui, dar, ghinion pentru ele, tânărul are ochi doar pentru Oana Radu.

În plus, pentru a vă confirma că sursele Spynews sunt credibile, noul iubit al artistei a ţinut să facă şi el publică relaţia pe reţelele sociale. Alături de o fotografie cu Oana Radu, Cătălin a postat o descriere simplă, dar profundă: "Me&U. Eu şi tu". Dar, ce credeţi? După ce un prieten virtual a ţinut să le transmită celor doi felicitări, Cătălin a şters descrierea şi poza, vrând, parcă, să şteargă urmele relaţiei, dar Spynews a fost la datorie şi are dovada, pe care puteţi să o urmăriţi în galeria foto.

De asemenea, un alt prieten virtual a ţinut să-i întrebe pe cei doi când vor face nunta. Niciunul nu a dat curs întrebării şi, fireşte, că este prea devreme să vorbim de aşa ceva, însă cert este că Oana Radu a decis să-şi refacă viaţa mai devreme decât şi-ar fi închipuit mulţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro