Oana Radu, probleme cu banii după ce i-a murit iubitul. Artista a ajuns la capătul puterilor "Am luat foarte multe calmante"

+3 click pentru
galerie

Oana Radu, probleme cu banii după ce i-a murit iubitul. Artista a ajuns la capătul puterilor "Am luat foarte multe calmante" © Instagram

Oana Radu a trecut prin clipe cumplite în urmă cu trei luni, atunci când iubitul ei s-a stins din viață, după ce a fost incendiat de un bărbat pe scara unui bloc. Artista s-a așteptat la ce era mai rău, în timp ce Alin era internat în spital, însă nimic nu a pregătit-o pentru ce avea să urmeze.

Oana Radu a trecut printr-un impas financiar după moartea iubitului, din cauza faptului că nu a mai putut să onoreze evenimente și a trebuit să returneze o parte din banii încasați pe concerte. Artista a luat calmante o bună perioadă de timp, dar cu ajutorul prietenilor și a rudelor a reușit să își revină și să încerce să revină la proiectele sale. 

"A fost cumplit de greu să mă duc acolo, unde construisem ceva cu acest om. Am lăsat tot, mobila, şi m-am mutat într-un apartament gol şi nici nu am avut bani să cumpăr ceva în el. Nu am mai putut să mai cânt şi am anulat foarte multe evenimente. A trebuit să dau foarte mulţi bani înapoi. Oamenii m-au acuzat că nu am plâns şi nu m-am tăvălit pe jos la înmormântare. Am luat foarte multe calmante atunci ca să rezist. În fiecare marţi îmi amintesc de asta.", a declarat Oana Radu, la Xtra Night Show.

Iubește din nou?

Oana Radu a vorbit despre noua relație, în platoul Xtra Night Show. S-a spus despre Cătălin Dobrescu că este noul iubit al artistei, ba chiar el a postat o fotografie alături de ea, lăsâng loc interpretărilor. Vedeta a infirmat informația și a spus că sunt doar buni prieteni, iar atunci când va începe o nouă relație va anunța. "Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni.", a mai spus Oana Radu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro