Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital. Care este starea de sănătate a vedetei

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital. Care este starea de sănătate a vedetei © instagram

Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital, noaptea trecută. Vedeta a crezut că este ceva trecător, dar nu a mai rezistat. A părăsit în grabă botezul fiicei lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea. 

Oana Roman se afla printre invitaţii prezenţi la botezul fiicei Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, moment în care a simţit că nu mai poate rezista. Vedeta a ajuns de urgenţă la spital acuzând stări de rău în urma suprasoliciării din ultimul timp. ,,N-am rezistat la botez. Am aterizat direct la spital ! Ultima perioadă m-a epuizat fizic şi psihic şi am rămas făra baterii! Am venit în singurul loc în care toată lumea are grijă de mine şi unde eu nu trebuie să am grijă de nimeni! Mă pun pe picioare oamenii ăștia şi revin în forță! '', a spus vedeta pe contul său de socializare. Oana a postat alături de mesajul pentru fanii ei şi o fotografie în care apare pe patul de spital. Vedetă îşi linişte fanii si spune că are toată încrederea în medici.

Şi fetiţa ei s-a îmbolnăvit 

Oana Roman a mers weekendul trecut pe litoral, acolo unde a avut de organizat o nuntă. Şi pentru că vremea a fost bună, vedeta a decis să-şi ia şi soţul şi fetiţa să se distreze împreună, în timpul pe care aceasta îl avea liber. Toate bune şi frumoase până în punctul în care micuţa Isabela s-a îmbolnăvit. Chiar mama ei a fost cea care a ţinut să-şi anunţe fanii cu problema pe care o are: "Am plecat spre casă, după o noapte cu febră care continuă şi azi".
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest