Oana Roman a intrat cu stângul în starea de alertă! De ce nu s-a putut bucura vedeta de relaxare. „Ne-a dat planurile peste cap”

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a intrat cu stângul în starea de alertă! De ce nu s-a putut bucura vedeta de relaxare. „Ne-a dat planurile peste cap” © Instagram

La fel ca multe alte vedete, Oana Roman declara că așteaptă foarte mult ziua de 15 mai, pentru a se putea relaxa. Din păcate, planurile sale au fost dat peste cap înainte de a fi puse în aplicare, motiv ce a supărat-o foarte tare!

Oana Roman este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. După ce a stat o vreme în izolare, urmând recomandările autorităților, aceasta aștepta cu nerăbdare ziua de astăzi, pentru că România a ieșit din starea de urgență și a intrat în starea de alertă.

Sătulă de făcut curățenie în casă și de muncit în grădină, Oana Roman simțea nevoia de o pauză binemeritată. În urmă cu puțin timp, vedeta le-a povestit admiratorilor că deși voia să se relaxeze într-un mod mult așteptat, lucrurile nu au stat așa cum a vrut.

De curând, Oana Roman le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că voia să înceapă în foță prima zi de relaxare. Potrivit spuselor sale, cea mai mare dorință a sa era să meargă la piscină, la niște prieteni. Din păcate însă, vremea nu a ținut cu ea, motiv pentru care a rămas acasă.

„Mă pregătisem azi să mergem la niște prieteni la piscină. Dar vremea ne-a dat planurile peste cap! :( N-am avut parte de căldură și soare azi”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman s-a plâns pe Internet

Recent, Oana Roman li s-a plâns internauților. Motivul? Vedeta le-a povestit acestora că deși își adoră casa, s-a săturat să tot facă curățenie în toate camerele, spunând că este un lucru foarte obositor.

„Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică! (...). O zi de curățenie în casă! Sport cât pentru 3 zile. E frumos să ai casă mare, dar e mult de muncă!”, a scris Oana Roman la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro