Oana Roman a vorbit, în lacrimi, despre separarea de soț! "Marius a plecat de acasă"

Oana Roman a vorbit, în lacrimi, despre separarea de soț! "Marius a plecat de acasă" © captura video

Oana Roman a trecut prin multe încercări anul ce a trecut. Este mereu cu zâmbetul pe buze și pregătită să facă față oricăror provocări, dar iată că în sufletul ei este o furtună și un amalgam de sentimente pe care cu greu le poate gestiona.

Oana Roman a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a separat de cel care îi este soț de aproape șase ani. Vedeta și-a asumat, în mod public, rupura din căsnicie, fără a da însă prea multe detalii. Acum Oana Roman și-a luat inima în dinți și a hotărât să expună motivele pentru care a ajuns la această decizie, iar povestea din spatele separării nu are legătură cu infidelitatea sau trădarea, așa cum s-a speculat inițial. 

"S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte. E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat.", a declarat Oana Roman, într-o emisiune tv.  

Mai mult decât atât, Oana Roman a mai spus că în 2019 s-au mai produs și alte separări în familia ei, respectiv de tatăl și sora ei vitregă, Catinca Roman. Vedeta mărturisește că singurele rude ale ei de sânge sunt fiica și mama ei, explicând că de ceva timp nu mai vorbește cu sora ei vitregă. 

"2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat. Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult.", a mai spus Oana Roman


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro