Oana Roman, foc și pară. Ce a pățit vedeta în timp ce încerca să-și rezolve problemele. ”Bătaie de joc”

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, foc și pară. Ce a pățit vedeta în timp ce încerca să-și rezolve problemele. ”Bătaie de joc” © arhiva

Oana Roman a reușit să fie enervată la culmea. În timp ce încerca să ia legătura cu un call-center pentru a-și rezolva problemele, vedeta a avut de așeptat în telefon timp de 27 de minute, ceea ce au făcut-o să-și piardă răbdare. 

Problemele pentru Oana Roman nu întârzie să apară. Dacă pe plan personal acum trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută, iată că nici pe plan profesional nu stă prea bine din privința unei situații pe care a întâmpinat-o astăzi. Vedeta a vrut să-și rezolve problemele legate de energia electrică, însă din păcate a avut de așteptat în telefon 27 de minute fără ca nimeni să-i răspundă.

Enervată la culme de situația prin care trece, Oana Roman a publicat pe pagina ei de Instagram un filmuleț în care își exprimă nemulțumirea, mai ales că după 27 de minute și-a pierdut răbdarea și a închis apelul. ”Bătaie de joc pe banii nostri”, a scris ea, urmând ca ulterior să vină și cu mai multe detalii legate de situația prin care trece. 

Pentru că nu a reușit să ia legătura cu un operator, Oana Roman este nevoită să meargă cu mașina la sediu prin aglomerația din București. ”M-au lasat nervii, trebuie să ma duc pana acolo. Este foarte aglomerat. Uite așa ne pierdem ore, zile să rezolvam niște lucruri pe care altfel le-am putea să le rezolvăm dacă ne-ar răspunde cineva la telefon.”, a povestit vedeta.   
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro