Oana Roman, fotografii vechi de mai bine de 10 ani. Cum arăta vedeta înainte să fie mamă

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, fotografii vechi de mai bine de 10 ani. Cum arăta vedeta înainte să fie mamă © arhiva

Oana Roman a publicat pe contul său de socializare mai multe imagini din tinerețe. Vedeta este greu de recunoscut, fotografiile fiind vechi de mai bine de 10 ani. 

Oana Roman reușește de fiecare dată să impresioneze datorită stilului său caracteristic, însă ieri și-a uimit fanii cu fotografii din tinerețe. După ce a anunțat în direct că viața ei este din nou roz, datorită faptului că s-a împăcat cu Marius Elisei, tatăl fetiței sale, acum Oana Roman a dorit să împărtășească cu fanii săi mai multe imagini din vremea când grijiile erau mai puține, iar cea mică nu venise pe lume.

Fotografiile sunt vechi de mai bine de 10 ani, iar vedeta este destul de schimbată, însă trăsăturile au rămas aceleași. Oana este conștientă că a luat mai multe kilograme în plus și este uimită de faptul că era atât de slabă. Totuși, aceasta a trecut printr-o sarcină, iar kilogramele au rămas în urma venirii pe lume a micuței, însă Oana Roman acum are și foarte multe activități pe care trebuie să le îndeplinească. 

Imaginiile o surprind pe vedetă alături de mai mulți prieteni, printre care și impresara Anamaria Prodan, care de asemenea este foarte schimbată. Ieșirile în oraș erau la ordinea zilei, iar distracțiile țineau până dimineața. Ei bine, anii au trecut iar acum Oana Roman, cât și prietenii alături de care petreceau până în zorii s-au maturizat, au copii, iar responasbilitățile au devenit din ce în ce mai mari. 

Ce planuri are Oana Roman pentru anul 2020

Oana Roman a declarat că de regulă nu obişnuieşte să îşi facă planuri. Vedeta lasă mai degrabă ca lucrurile să vină de la sine şi din fericire a avut parte doar de surprize plăcute.

"În general nu-mi fac planuri, pentru că întotdeauna se întâmplă altfel decât îmi plănuiesc eu şi în general mai bine. Nu îmi fac planuri pentru 2020, pentru că probabil o să mi se întâmple lucruri pe care nu le plănuiesc, dar care o să fie foarte ok şi atunci las lucrurile să curgă. Dar în televiziune tot m-aş întoarce", a mărturisit Oana Roman în timpul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro