Oana Roman, înşelată de fostul iubit! Cornel Păsat a călcat strâmb. "M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă."

+2 click pentru
galerie

Oana Roman, înşelată de fostul iubit! Cornel Păsat a călcat strâmb. "M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă." © Instagram

Cum nu totul durează o veşnicie, relaţia dintre Oana Roman şi Cornel Păsat s-a terminat după 7 ani. Recent, Oana a vorbit despre perioada respectivă, dar şi despre cum i-a călcat strâmb fostul iubit. 

În urmă cu nici două săptămâni, Oana Roman făcea marele anunţ, potrivit căruia s-a despărţit de Marius Elisei. Zvonurile spun că tatăl fetiţei ar fi înşelat-o cu o italiancă, însă momentan nu se ştie nimic sigur. În orice caz, vedeta nu ar fi la primul episod de genul. Înainte de a avea o relaţie cu Marius Elisei, Oana Roman a trăit o poveste de iubire alături de Cornel Păsat. 

Cei doi au avut o relaţie de 7 ani, care nu s-a terminat tocmai în relaţii bune. Recent, Oana a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre fosta relaţie, oferind detalii pe care nimeni nu le ştia. Conform spuselor vedetei, Cornel Păsat ar fi înşelat-o cu cea mai bună prietenă a ei şi că aceasta ar fi fost principalul motiv care i-a separat pe cei doi. "M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea.", a spus Oana Roman. 

Despărţirea de Marius Elisei

Vestea că Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit a şocat pe toată lumea, deoarece nimeni nu se aştepa ca cei doi să se separe. Neînţelegerile, certurile şi confictele au dus la ceea ce probabil nici ei nu-şi doreau. Oana este de părere că timpul trebuie să-şi facă treaba şi să rezolve ceea ce împreună nu au putut repara. "Am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă.", a declarat Oana Roman. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro