Oana Roman, luată la rost pentru că şi-a îmbrăcat fetiţa prea subţire la munte. Vedeta le-a dat imediat peste nas răutăcioşilor

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, luată la rost pentru că şi-a îmbrăcat fetiţa prea subţire la munte. Vedeta le-a dat imediat peste nas răutăcioşilor © Instagram

Oana Roman s-a bucurat de un început de an aşa cum trebuie, alături de familia ei, la munte. Ba chiar se pare că a decis să se împace cu soţul său, Marius Elisei, pentru cei doi au fost împreună în vacanţă, alături de fetiţa lor, Izabela.

Dar chiar dacă Oana Roman a avut parte de clipe frumoase în vacanţă, s-au găsit câteva persoane să o critice, chiar la început de an.

După ce vedeta a postat o imagine în mediul online alături de fetiţa şi de soţul ei, de pe pârtie, oamenii au ţinut să-i atragă imediat atenţia cu privire la vestimentaţia micuţei. Fără să ştie cu ce fel de haine este îmbrăcată exact fetiţa, internauţii nu s-au putut abţine şi au ţinut să o tragă de urechi pe Oana Roman, certându-o pentru faptul că a îmbrăcat-o prea subţire pe fiica sa.

''De ce nu folosești pentru Iza haine impermeabile la munte? Altfel o protejează de ger, adică cred că i s-ar fi potrivit şi ei o gecuță mai lungă, aşa ca a ta, eventual şi nişte pantalonaşi mai groși, având în vedere faptul că doar cu câteva zile înainte a fost bolnăvioară 😉'', sunt câteva dintre comentariile internauţilor la postarea Oanei Roman.

Oana Roman a reacţionat imediat şi le-a dat peste nas răutăcioşilor, transmiţându-le că nu le permite să facă astfel de afirmaţii în condiţiile în care nici măcar nu ştiu cum stau lucrurile în realitate.

''De multe ori mă întreb, voi mamele perfecte, care nu dormiți de grija altora, aveți și alte preocupări? Adică de unde ai timp să stai să studiezi o poză și să tragi concluzii că are ciorapi :)))))) și geacă subțire! E noaptea minții. Pe bune voi realizați penibilul a ceea ce debitați?'', a fost răspusnul Oanei Roman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro