Oana Roman, nerăbdătoare să iasă din casă și să revină la activitățile sale! Cum se pregătește vedeta pentru perioada de după izolare

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, nerăbdătoare să iasă din casă și să revină la activitățile sale! Cum se pregătește vedeta pentru perioada de după izolare © instagram

Pentru Oana Roman perioada izolării nu a fost deloc una ușoară. Aceasta a întâmpinat mai multe probleme în tot acest timp, însă acum e pregătită mai mult ca niciodată pentru ceea ce urmează să se întâmple.

Perioada pandemiei de coronavirus a luat prin surprindere pe toată lumea, iar același lucru îl poate spune și Oana Roman careia i-au fost suspendate toate activitățile pe care le avea și de unde își câștiga existența. Vedeta a fost nevoită să stea ca toți românii în casă timp de două luni de zile, însă acum e mai pregătită ca niciodată să-și reia activitățile pe care le avea până nu cu mult timp în urmă. 

Vedeta a postat în urmă cu mai multe zile că imediat ce va trece pandemia, va pleca spre un salon de cosmetică, acolo unde va putea din nou să se simtă o femeie răsfățată în toată regula, însă asta nu e tot. Oana a mai mărturisit pe contul său de Instagram că abia așteaptă să revină la activitățile sale și din nou să aibă venituri, pentru că perioada aceasta i-a fost cam dificilă din punct de vedere financiar. 

Vedeta se pregătește deja de ieșirea din casă, iar în ultimele imagini postate pe Instagram și InstaStory, aceasta deja se îmbracă în oglindă cu hainele pe care urmează să le îmbrace în imediata perioadă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro